Menu
Your Cart

За Училище

За Училище

За Училище

За Училище

За Училище

В сайта ни goblena.com ще намерите най-страхотните тетрадки или дневници с декорация на корицата. Ще можете да изобразите прекрасни мандала форми или пък любими герои и цветя, само трябва да залепите диамантите на тях. Това ще развие уменията ви и ще ви донесе чудно удовлетворение от крайния резултат. Също така е много успокояващо занимание. Предлагаме и уникални кутии за моливи или химикалки. Те също се декорират с диаманти. Има различни варианти за декорация, мандала, животни, цветя и други. Разгледайте ги и изберете най-красивите за вас. Бъдете уникални и направете нещо красиво за себе си или ако сте родител, за детето ви. За по-малките имаме книжки за декорация с диаманти на плодове или насекоми, които няма как да не накарат детето ви да ги заобича. Няма нищо по-креативно и забавно от това да сътвориш нещо със собствените си ръце. Забавлявайте се!

Модел: 516
Детска книжка-тип пъзел, която помага на децата по забавен начин да научат различните насекоми. Всяко насекомо има снимка и малък диамантен пъзел, който детето може да налепи с камъчета само или с помощта на родител.  Книжката помага за развиването на въображението и мисълта на детето. Много подход..
42.00ЛВ
Модел: 515
Детска книжка-тип пъзел, която помага на децата по забавен начин да научат различните плодове. Всеки плод има снимка и малък диамантен пъзел, който детето може да налепи с камъчета само или с помощта на родител.  Книжката помага за развиването на въображението и мисълта на детето. Много подходяща и..
42.00ЛВ
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Поръчайте по телефона