Menu
Your Cart

Диамантени Гоблени

Диамантени Гоблени

Диамантени Гоблени

Диамантени Гоблени

Диамантени Гоблени

Какво представлява диамантеният гоблен?

Диамантеният гоблен  е комбинация от бродерия с кръстат бод и рисуване по номера. Използвате апликатор, за да нанесете стотици блестящи кристали от смола един по един, върху самозалепващо се платно с цветни кодове. Крайният резултат е ярко, блестящо произведение на изкуството. Всяко произведение може да бъде рамкирано и окачено в дома или офиса ви, да бъде подарено на любим човек или да остане за вас, за да му се наслаждавате.

 

Инструменти и материали

Комплектите съдържат всичко необходимо, за да започнете. Ето какво ще откриете в нашияткомплект :платно, лепило, апликаторна писалка, поднос, восък и цветни камъчета от епоксидна смола

 

Избор на най-добрия комплект за вашето ниво на умения

Предлагаме комплекти с кръгли диаманти, които са чудесни за начинаещи. По-напредналите занаятчии ще се радват на по-големи квадратни платнаКръглите диаманти се поставят по-лесно и по-бързо върху платното, докато квадратните диаманти имат функция за щракване, която позволява диамантите да се напасват добре, без пропуски.

 

Можете също така да закупите комплект с тема, която харесватеGoblena.com предлага много теми, които всеки може да разгледа! Имаме всичко - от класически пейзажи до вдъхновяващи цитати, от абстрактни произведения на изкуството до портрети и разнообразни еклектични визуализации, които обхващат множество категории. Освен това има и много аксесоари за персонализиране. 

 

Как да рисувате с диаманти

За да започнете, отворете платното си и го поставете под нещо тежко, например купчина книги, за няколко часа или за една нощ. Това ще помогне за изправянето муСлед като се изправи, разстелете платното (за предпочитане върху подложка с LED светлина), след което отлепете малка част от защитното покритие, за да работите върху малка площ. Внимавайте да не го махнете докрай, тъй като това предпазва лепкавото част. Сега ще започнете да работите със камъчетата. Използвайте кодовата таблица върху платното, за да съпоставите символа със съответния цветен код на диаманта, след което намерете съответната торбичка с диаманти. Можете да изберете всяка торбичка с цвят, за да започнете. Изсипете част от диамантчетата в тавата, след което леко разклатете тавата напред-назад, така че те да се установят с лицевата страна нагоре. По този начин ще ви е по-лесно да избирате диамантите с апликаторната писалка.

 

След това вземете писалката за поставяне на диаманти и я потопете няколко пъти във восъка. Правете това, докато върхът има малко восък. Използвайте писалката, за да вземете диамантено камъче и го поставете върху съответния символ и продължете да добавяте цвета, с който работите, върху платното. Не е необходимо да потапяте писалката във восъка при всяко вземане на диамантче, тъй като тя ще прихваща доста време, преди да се наложи отново да потапяте във восък."Когато приключите с първия участък, отлепете друг участък от покритието и продължете с него, докато не приключите. Остава само да поставите рамката и да изложите творбата си!

 

ЕКО Диамантен гоблен по ваша снимка, изработен специално за Вас ЕКО Диамантен гоблен по ваша снимка, изработен специално за Вас
Любими
Модел: SP00001
Goblena.com ви предлага уникалната възможност да поръчате диамантен гоблен с избрана от вас снимка. Не е ли чудесно? На стената ви може да блести гоблен със снимка на вашето семейство, дете, домашен любимец, прекрасната ви вила или дори спомен от детството ...няма ограничения, изборът е само ваш. Ви..
51.00ЛВ
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
Поръчайте по телефона