Menu
Your Cart

За Нас

За Нас

За Нас

За Нас

Ако някога сте се чудили кой първи е предложил диамантен гоблен на пазара в България-това сме ние! Повече от 10 години се стремим да предложим най-високото качество и най-добрата цена, като през цялото време обогатяваме и разширяваме каталога си с красиви и смислени модели.

Ние сме най-големия онлайн магазин в България за диамантени гоблени и картини с рисуване по номера!

Черпим вдъхновение от най-големите производители и откриватели на тези продукти, за да не изоставаме с иновациите в технологиите на производство и качеството на материалите. До нашите клиенти достигат винаги произведени специално за тях продукти, които не стоят в складове и са свежи и току що произведени специално за тях!

Ние предлагаме различни видове диамантени гоблени:

  • Стандартни
  • ЕКО диамантен гоблен
  • ЕКО кристален гоблен
  • ЕКО гоблен с AB камъчета
  • Светещи диамантени гоблени
  • ЕКО гоблен по снимка на клиента индивидуален дизайн изработен специално за вас без ограничения в размера.


Всички видове ЕКО гоблени са с най-високо технологични материали, 100% маслено платно, камъчета от епоксидна смола с 26 страни , за повече блясък и наситени цветове, които придават реалистичен образ на картината. Канавата е непромокаема и устойчива на гънки, лепилото е по-здраво, за да не падат камъчетата във времето, дори и при най-големите размери гоблени.

При нас ще намерите и най-качествените картини с рисуване по номера -ленено платно с 30% цветен принт, за по-лесно рисуване и ненатоварване на очите, акрилни боички на водна основа, безвредни и без мирис. Може да избирате между голямо разнообразие от прекрасни пейзажи, красиви цветя и натюрморти или любими животни, или пък да ни изпратите ваша снимка и да създадем картина с рисуване по номера по ваш индивидуален дизайн без ограничение в размерите.

Целта на goblena.com е да накараме всеки от вас да се докосне до възможността да създаде нещо красиво и да се почувства като истински човек на изкуството. Нашата идея е да ви помогнем да пресъздадете и повторите всеки красив спомен любима снимка от ваканцията, най-важния ден в живота ви, раждането на вашето дете, сватбата ви или който и да е любим и скъп ваш момент! За вас остава да изберете как да го направите-чрез красив ЕКО диамантен гоблен или картина с рисуване по номера.

Какво по-красиво от това да изживеете отново хубавите мигове с любимите ви хора и да накарате обичан от вас човек да си спомни за преживените моменти заедно с вас!


Goblena.com 
Пресъздаваме най-доброто от живота ви!
Поръчайте по телефона