fbpx
регистрация Вход
Кошница

Рисунка по ваша снимка, изработена специално за Вас

Рисунка по ваша снимка, изработена специално за Вас

Прикачете ваша снимка и ние ще изработим специално за Вас рисунка по нея.

Рисунка по ваша снимка

Рисуване по номера

Искате ли да изпитате удоволствието да нарисувате своя собствена картина без да сте художник? Да, това е възможно с нас!

Представете си платно, което ви показва как да рисувате. Звучи невъзможно, нали?
Истина е! Предлагаме ви комплект с всичко необходимо да нарисувате своя шедьовър!

Платното е разграфено на сектори с номера, съответстващи на цвета боя, който трябва да използвате. Картината е ясно очертана, за вас остава удоволствието да й вдъхнете живот с цветовете. В комплекта имате всичко необходимо за това – платно , четки за рисуване и всички нужни ви боички, както и помощна схема. Ще рисувате красиви пейзажи и натюрморти, цветни и дори абстрактни животни, може дори да си нарисувате икона, както и много други. Това може да стане любимата ви терапия вкъщи, любимото ви хоби, любимия и специален подарък за близки и любими хора.

А сега си представете нещо още по-специално, а именно да нарисувате картина, създадена специално и само за вас, поръчана по ваша снимка. Снимката може да бъде скъп спомен на влюбени, семейно щастие, гледка на специално за вас място, дори стар детски спомен. Всичко това може да бъде нарисувано от вас и да стане безценно, остава във времето завинаги! Забавлявайте се и бъдете щастливи с това, което правите!

Абонамент за новини

Бъдете информирани за нашите намаления и новини.
Условия

Специализиран онлайн магазин за диамантени гоблени goblena.com Тук ще намерите богато разнообразие от диамантени гоблени на изгодни цени.

Вход

регистрация