Menu
Your Cart

За стаята

За стаята

За стаята

За стаята

За стаята

Тук ще намерите най-добрите декорации, необходими да направят детската стая приказна, вълшебна, светеща и блестяща. Детето ви ще прекарва време с удоволствие в нея и ще се чувства спокойно и щастливо. В сайта ни goblena.com ще намерите най-страхотните LED нощни лампи. Те са под формата на любими за децата животни като коте, бухалче, мишле, магаренце, еднорог и други. През нощта са най-добър приятел на детето, който му помага да не се страхува от тъмното и го пази, а през деня са уникална декорация, която те кара да се усмихваш всеки път, когато я поглеждаш. Предлагаме и детски гоблени с рамка, различни картинки, но всичките прекрасни, които да красят бюро, рафт, шкаф и да ви радват. Ако има желание, детето може да ги лепи само, размерът е малък, не е сложно, а картинката е на най-сладкото животинче, което ще му се усмихне накрая с целия си блясък. Имаме и часовници с различни красиви диамантени декорации, подходящи за детската стая. Диамантени стикери под любими форми и животни, които детето може да залепи където пожелае, след като декорира с диамантените камъчета. Goblena.com предлага и стойки за мобилен телефон с диамантени камъни за лепене, стикери за стена, кутии за носни кърпи. Вече всичко може да бъде специално с нас. Забавлявайте се!

Model: 600
Забавен комплект за деца, който включва 12 стикера, които се облепят с диамантени камъчета и след това могат да бъдат залепени на различни повърхности, като децата могат да декорират всичко, което пожелаят с тях-чаши, корици на тетрадки, несесери, шапки, играчки, кутии за обяд, моливници и др. Комп..
23.00ЛВ
Ex Tax:23.00ЛВ
Model: 524
Забавен комплект за деца, който включва 16 стикера, които се облепят с диамантени камъчета и след това могат да бъдат залепени на различни повърхности, като децата могат да декорират всичко, което пожелаят с тях-чаши, корици на тетрадки, несесери, шапки, играчки, кутии за обяд, моливници и др. Комп..
23.00ЛВ
Ex Tax:23.00ЛВ
Model: 523
Забавен комплект за деца, който включва 24 стикера, които се облепят с диамантени камъчета и след това могат да бъдат залепени на различни повърхности, като децата могат да декорират всичко, което пожелаят с тях-чаши, корици на тетрадки, несесери, шапки, играчки, кутии за обяд, моливници и др. Комп..
38.00ЛВ
Ex Tax:38.00ЛВ
Model: 521
Забавен комплект за деца, който включва 5 стикера, които се облепят с диамантени камъчета и след това могат да бъдат залепени на различни повърхности, като децата могат да декорират всичко, което пожелаят с тях-чаши, корици на тетрадки, несесери, шапки, играчки, кутии за обяд, моливници и др. Компл..
19.00ЛВ
Ex Tax:19.00ЛВ
Model: 522
Забавен комплект за деца, който включва 9 стикера, които се облепят с диамантени камъчета и след това могат да бъдат залепени на различни повърхности, като децата могат да декорират всичко, което пожелаят с тях-чаши, корици на тетрадки, несесери, шапки, играчки, кутии за обяд, моливници и др. Компл..
19.00ЛВ
Ex Tax:19.00ЛВ
Model: 174991
Уникален диамантен гоблен изобразяващ Зайче. Гоблените са от най-високо качество елементи като платно и елмазени камъни с блясък, който придава живот на картината. С гобленът от goblena.com можете да създадете уют във вашия дом или да направите страхотен подарък. при поръчка получавате всички нео..
49.00ЛВ
Ex Tax:49.00ЛВ
Model: 174977
Уникален диамантен гоблен изобразяващ Коте на плаж. Гоблените са от най-високо качество елементи като платно и елмазени камъни с блясък, който придава живот на картината. С гобленът от goblena.com можете да създадете уют във вашия дом или да направите страхотен подарък. при поръчка получавате вси..
49.00ЛВ
Ex Tax:49.00ЛВ
Model: 174996
Уникален диамантен гоблен изобразяващ Панди. Гоблените са от най-високо качество елементи като платно и елмазени камъни с блясък, който придава живот на картината. С гобленът от goblena.com можете да създадете уют във вашия дом или да направите страхотен подарък. при поръчка получавате всички нео..
49.00ЛВ
Ex Tax:49.00ЛВ
Model: 229
Представяме ви най-страхотната LED нощна лампа! Лампата може да свети в седем различни цвята. През нощта е най-добър приятел на детето, който му помага да не се страхува от тъмното и го пази, а през деня е уникална декорация, която те кара да се усмихваш всеки път, когато я поглеждаш.Лампата се доиз..
46.00ЛВ
Ex Tax:46.00ЛВ
Model: 250
Представяме ви най-страхотната LED нощна лампа! Тя е под формата на любимо за децата животинче - бухалче. През нощта е най-добър приятел на детето, който му помага да не се страхува от тъмното и го пази, а през деня е уникална декорация, която те кара да се усмихваш всеки път, когато я поглеждаш.Лам..
46.00ЛВ
Ex Tax:46.00ЛВ
Model: 525
Представяме ви най-страхотната LED нощна лампа! Тя е под формата на любимо за децата животинче - бухалче. През нощта е най-добър приятел на детето, който му помага да не се страхува от тъмното и го пази, а през деня е уникална декорация, която те кара да се усмихваш всеки път, когато я поглеждаш.Лам..
46.00ЛВ
Ex Tax:46.00ЛВ
Model: 230
Представяме ви най-страхотната LED нощна лампа! Лампата може да свети в седем различни цвята Тя е под формата на любимо за децата животинче - бухалче. През нощта е най-добър приятел на детето, който му помага да не се страхува от тъмното и го пази, а през деня е уникална декорация, която те кара да ..
46.00ЛВ
Ex Tax:46.00ЛВ
Showing 1 to 12 of 134 (12 Pages)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.