fbpx
регистрация Вход
Кошница

Комплект от 12 диамантени стикера и 2 слънце-уловителя 4

Забавен комплект за деца, който включва 12 стикера, които се облепят с диамантени камъчета и след това могат да бъдат залепени на различни повърхности, като децата могат да декорират всичко, което пожелаят с тях-чаши, корици на тетрадки, несесери, шапки, играчки, кутии за обяд, моливници и др. И дванайсетте стикера са различни форми и животни. 

В комплекта са включени два слънце-уловителя еднорог и звезда. Те са формички, които също се облепят с диамантени камъчета и могат да се закачат на слънчеви места, например прозорец, като се закачват с помощта на кукички, които са включени в комплекта. Те отразяват много красиво слънчевата светлина, която се пречупва през цветните камъни и се разпръсва в различни цветове.

В комплекта са включени 12 двойно залепващи стикера, диамантени каъмчета, 2 слънце-уловителя, 2 кукички, писалка за залепяне, лепило, ваничка, екстра торбички с ципче, грип.

доставка 2-3 дни
38,00 лв

Още предложеня от goblena.com в тази категория:

Резултати 1 - 21 от 144

Абонамент за новини

Бъдете информирани за нашите намаления и новини.
Условия

Специализиран онлайн магазин за диамантени гоблени goblena.com Тук ще намерите богато разнообразие от диамантени гоблени на изгодни цени.

Вход

регистрация