fbpx
регистрация Вход
Кошница

Картина за рисуване по номера Дом по картината на Йовка Мечкарова

„Дом“ е една от картините на известната и изключителна талантлива българска художничка Йовка Мечкарова. Тя живее и твори в гр. Велико Търново. За нея  рисуването  е изразяване на силни, но винаги положителни  емоции и чувства. Вдъхновява се от вълшебството на природата както и всяко добро дело направено от човек.

В картините си влага приказност и хармония,  с която се надява да докосне онази струна в хората, която ще освободи душата да лети и мечтае, а сърцето да трепти изпълнено с любов и доброта.

Искате ли да изпитате удоволствието да нарисувате своя собствена картина без да сте художник? Да, това е възможно с нас!

Представете си платно, което ви показва как да рисувате. Звучи невъзможно, нали?
Истина е! Предлагаме ви комплект с всичко необходимо да нарисувате своя шедьовър!


Платното е разграфено на сектори с номера, съответстващи на цвета боя, който трябва да използвате. Картината е ясно очертата, за вас остава удоволствието да й вдъхнете живот с цветовете.

Това може да стане любимата ви терапия вкъщи, любимото ви хоби, любимия и специален подарък за близки и любими хора.

В комплекта имате всичко необходимо за това – платно , четки за рисуване (три броя- тънка, средна и дебела) и всички нужни ви боички, както и помощна схема.

Важно: Измивайте четката във вода след всяко използване и затваряйте боичката след употреба.

доставка до 30 дни
39,00 лв
Изберете размер в см.
ПодрамкаОще предложеня от goblena.com в тази категория:

Резултати 1 - 21 от 500

Абонамент за новини

Бъдете информирани за нашите намаления и новини.
Условия

Специализиран онлайн магазин за диамантени гоблени goblena.com Тук ще намерите богато разнообразие от диамантени гоблени на изгодни цени.

Вход

регистрация