fbpx
регистрация Вход
Кошница

Диамантени гоблени с кристални камъчета

Диамантени гоблени с кристални камъчета, които са полупрозрачни и отразяват светлината повече от стандартните! Много са красиви и приличат на стъклена мозайка. Освен че кристалните диамантчета са по-бляскави, те създават и илюзия за дълбочина на образа и го правят много по-реалистичен. Кристалните диамантчета са изработени от смола и имат сребристо покритие отдолу. 

Канавата на goblena.com

Нашата канава е плътна, висококачествена от 100% екологично маслено платно, което е проектирано да устои на гънки и е достатъчно здраво, за да понесе тежестта на камъчетата без проблем, дори и при по-големи дизайни.

Конкурентитени ни използват нискокачествен винил или синтетично многослойно платно, което отстъпва както по външен вид, така и като издръжливост във времето.

Лепилото на goblena.com

Нашето лепило е собствена, високотехнологична формула, създадена от експерти в бранша, специално за Goblena.com. Нашите диамантчета не падат и нашето лепило прави лепенето лесно. Конкуриращите се продукти имат проблеми с лепилото и лошо проектираната основа.

Особено при по-големите дизайни, лепилото не може да направи достатъчно силна връзка с основата и мънистата могат да паднат с течение на времето.

Печатът на goblena.com

Ние използваме патентована, високоразвита технология за печат, която гарантира, че нашите продукти Goblena.com са красиво отпечатани. Нашият печат е водоустойчив, устойчив на изцапване и избледняване. Използват се нетоксични, екологични мастила.

Печатът на конкурентните продукти не е постоянен и не е водоустойчив, избледнява на слънчева светлина и лесно се надрасква по повърхността.

Абонамент за новини

Бъдете информирани за нашите намаления и новини.
Условия

Специализиран онлайн магазин за диамантени гоблени goblena.com Тук ще намерите богато разнообразие от диамантени гоблени на изгодни цени.

Вход

регистрация