регистрация Вход
Кошница

Диамантен гоблен красиви пеперуди

animals-butterfly-crafts-beads-beadwork-390aa-square-diamond-mosaic-painting-diamond-embroidery-cross-stitch
animals-butterfly-crafts-beads-beadwork-390aa-square-diamond-mosaic-painting-diamond-embroidery-cross-stitch animals-butterfly-crafts-beads-beadwork-390aa-square-diamond-mosaic-painting-diamond-embroidery-cross-stitch_1187290078 3333_1167286067 religion-nossa-senhora-photo-dmc-beadwork-2901r-round-diamond-embroidery-cross-stitch-diamond-mosaic-painting_103985644
Код: 57_32_3

Уникален диамантен гоблен изобразяващ красиви пеперуди. Гоблените са от най-високо качество елементи като платно и елмазени камъни с блясък, който придава живот на картината.

С гобленът от goblena.com можете да създадете уют във вашия дом или да направите страхотен подарък. при поръчка получавате всички необходими за изработката му аксесоари.

Изработването на диамантени гоблени е изключително лесно, не изисква технически умения и се превръща в релаксиращо хоби, което носи удовлетворение от крайния резултат.

 

доставка до 30 дни
29,00 лв
Изберете размер в см.
Форма на манистата:Абонамент за новини

Бъдете информирани за нашите намаления и новини.
Условия

Специализиран онлайн магазин за диамантени гоблени goblena.com Тук ще намерите богато разнообразие от диамантени гоблени на изгодни цени.

Всичко за вашия мобилен телефон

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking