fbpx
регистрация Вход
Кошница

Диамантен гоблен по ваша снимка, изработен специално за Вас

Goblena.com ви предлага уникалната възможност да поръчате диамантен гоблен с избрана от вас снимка. Не е ли чудесно? На стената ви може да блести гоблен от снимка на вашето семейство, дете, домашен любимец, прекрасната ви вила или дори спомен от детството ...няма ограничения, изборът е само ваш. Вие поръчвате, а ние изпълняваме. Диамантеният гоблен ще бъде с най-високо качество и истинско удоволствие за вас и близките ви. Изберете снимка и направете поръчка в онлайн магазина ни.

Камъчетата на goblena.com

Нашите камъчета са направени от епоксидна смола с размер 2,8мм. Те имат уникален дизайн с 26 различни повърхности, които отразяват светлината и създават по-впечатляващ краен резултат.

Това ги прави уникални и много по-добри от тези на нашите конкуренти.

Канавата на goblena.com

Нашата канава е плътна, висококачествена от 100% екологично маслено платно, което е проектирано да устои на гънки и е достатъчно здраво, за да понесе тежестта на камъчетата без проблем, дори и при по-големи дизайни.

Конкурентитени ни използват нискокачествен винил или синтетично многослойно платно, което отстъпва както по външен вид, така и като издръжливост във времето.

Лепилото на goblena.com

Нашето лепило е собствена, високотехнологична формула, създадена от експерти в бранша, специално за Goblena.com. Нашите диамантчета не падат и нашето лепило прави лепенето лесно. Конкуриращите се продукти имат проблеми с лепилото и лошо проектираната основа.

Особено при по-големите дизайни, лепилото не може да направи достатъчно силна връзка с основата и мънистата могат да паднат с течение на времето.

Печатът на goblena.com

Ние използваме патентована, високоразвита технология за печат, която гарантира, че нашите продукти Goblena.com са красиво отпечатани. Нашият печат е водоустойчив, устойчив на изцапване и избледняване. Използват се нетоксични, екологични мастила.

Печатът на конкурентните продукти не е постоянен и не е водоустойчив, избледнява на слънчева светлина и лесно се надрасква по повърхността.

Осигуряване на качество и безопасност

Ние приемаме качеството и безопасността много сериозно и обръщаме голямо внимание на задълженията за спазване на токсичност. Ние използваме само първокласни материали, които са преминали строги тестове в нашето производство, за да можете да сте сигурни какво купувате.

Всеки компонент в нашите комплекти е тестван и независимо сертифициран като съответстващ на разпоредбите на ЕС. Това означава, че нашите комплекти са изработени само от най-качествените материали и са безопасни за употреба.

доставка до 30 дни
39,00 лв
Изберете размер в см.
Форма на манистата:
макс. размер за качване: 64M *