fbpx
регистрация Вход
Кошница

Диамантен гоблен Чудотворната икона "Свети Мина"

mina_1470338381
mina_1470338381diamanti_3_163922892diamanti_390016762diamanti2_-_copy

Уникален диамантен гоблен изобразяващ Чудотворната икона "Свети Мина".

Свети Мина е пазител на жените, семейството и децата. Закриля самотните жени и женската чест (необвързани и вдовици). Затова към него са насочени молитвите на жените за здраве на дома и за деца.

Той е покровител на сираците и бездомните, на всички народни лечители, знахари и войни. Чудотворната икона на светеца е излекувала много хора в безнадеждно състояние. Пътуващите също се обръщат към този светец и се надяват той да ги пази по пътищата.

Закрила от св. Мина очакват и войните, защото някога светецът бил прочут и смел воин. Всеки, който „воюва“, може да потърси подкрепата на светеца.

Вярва се, че всички молитви отправени от сърце към светеца имат изключителна сила. Към Свети Мина се отправят молитви и за появата на нова рожба в семейството.

Ние от goblena.com ви предоставяме възможността да изработите тази чудотворна икона в оригиналния й вид.

С гобленът от goblena.com можете да създадете уют във вашия дом или да направите страхотен подарък. при поръчка получавате всички необходими за изработката му аксесоари.

Изработването на диамантени гоблени е изключително лесно, не изисква технически умения и се превръща в релаксиращо хоби, което носи удовлетворение от крайния резултат.

 

доставка до 30 дни
72,00 лв
Форма на манистата:
Изберете размер в см.Още предложеня от goblena.com в тази категория:

Резултати 1 - 21 от 48

Абонамент за новини

Бъдете информирани за нашите намаления и новини.
Условия

Специализиран онлайн магазин за диамантени гоблени goblena.com Тук ще намерите богато разнообразие от диамантени гоблени на изгодни цени.

Вход

регистрация