fbpx
регистрация Вход
Кошница

ЕКО Диамантен гоблен Розов Амстердам

Камъчетата на goblena.com

Нашите камъчета са направени от епоксидна смола с размер 2,8мм. Те имат уникален дизайн с 26 различни повърхности, които отразяват светлината и създават по-впечатляващ краен резултат.

Това ги прави уникални и много по-добри от тези на нашите конкуренти.

Канавата на goblena.com

Нашата канава е плътна, висококачествена от 100% екологично маслено платно, което е проектирано да устои на гънки и е достатъчно здраво, за да понесе тежестта на камъчетата без проблем, дори и при по-големи дизайни.

Конкурентитени ни използват нискокачествен винил или синтетично многослойно платно, което отстъпва както по външен вид, така и като издръжливост във времето.

Лепилото на goblena.com

Нашето лепило е собствена, високотехнологична формула, създадена от експерти в бранша, специално за Goblena.com. Нашите диамантчета не падат и нашето лепило прави лепенето лесно. Конкуриращите се продукти имат проблеми с лепилото и лошо проектираната основа.

Особено при по-големите дизайни, лепилото не може да направи достатъчно силна връзка с основата и мънистата могат да паднат с течение на времето.

Печатът на goblena.com

Ние използваме патентована, високоразвита технология за печат, която гарантира, че нашите продукти Goblena.com са красиво отпечатани. Нашият печат е водоустойчив, устойчив на изцапване и избледняване. Използват се нетоксични, екологични мастила.

Печатът на конкурентните продукти не е постоянен и не е водоустойчив, избледнява на слънчева светлина и лесно се надрасква по повърхността.

Осигуряване на качество и безопасност

Ние приемаме качеството и безопасността много сериозно и обръщаме голямо внимание на задълженията за спазване на токсичност. Ние използваме само първокласни материали, които са преминали строги тестове в нашето производство, за да можете да сте сигурни какво купувате.

Всеки компонент в нашите комплекти е тестван и независимо сертифициран като съответстващ на разпоредбите на ЕС. Това означава, че нашите комплекти са изработени само от най-качествените материали и са безопасни за употреба.

доставка до 30 дни
49,00 лв
Форма на манистата:
Изберете размер в см.Още предложеня от goblena.com в тази категория:

Резултати 1 - 21 от 425

Абонамент за новини

Бъдете информирани за нашите намаления и новини.
Условия

Специализиран онлайн магазин за диамантени гоблени goblena.com Тук ще намерите богато разнообразие от диамантени гоблени на изгодни цени.

Вход

регистрация