fbpx
регистрация Вход
Кошница

Доставка

При успешно завършена поръчка от нашият интернет магазин, ще получите потвърждение за приемане на поръчката по телефона или имейл в рамките на 24 часа. Срокът за доставката на заявените с поръчка стоки до дома Ви е в рамките от 24 часа до 3 работни дни, след получаване на потвърждение на поръчката, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни. Във всички случаи, ако по някаква причина се стигне до забавяне в посочените срокове за доставка, Вие ще бъдете уведомени своевременно от нас. Доставката на поръчаните стоки се извършва с куриер и според посочените срокове.

При поръчка на неналичен продукт или продукт по ваша снимка срока на доставка е 30 дни.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя.

Абонамент за новини

Бъдете информирани за нашите намаления и новини.
Условия

Специализиран онлайн магазин за диамантени гоблени goblena.com Тук ще намерите богато разнообразие от диамантени гоблени на изгодни цени.

Вход

регистрация