fbpx
регистрация Вход
Кошница

Доставка

При успешно завършена поръчка от нашият интернет магазин, ще получите потвърждение за приемане на поръчката по телефона или имейл в рамките на 24 часа. Срокът за доставката на заявените с поръчка стоки до дома Ви е в рамките от 24 часа до 3 работни дни, след получаване на потвърждение на поръчката, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни. Във всички случаи, ако по някаква причина се стигне до забавяне в посочените срокове за доставка, Вие ще бъдете уведомени своевременно от нас. Доставката на поръчаните стоки се извършва с куриер и според посочените срокове.

При поръчка на неналичен продукт или продукт по ваша снимка срока на доставка е 30 дни.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя.

Абонамент за новини

Бъдете информирани за нашите намаления и новини.
Условия

Специализиран онлайн магазин за диамантени гоблени goblena.com Тук ще намерите богато разнообразие от диамантени гоблени на изгодни цени.

Всичко за вашия мобилен телефон

Вход

регистрация

Real time web analytics, Heat map tracking